Hlavní navigace

UPC nutí zákazníky k přechodu na digitální kabel, tvrdí Chebský deník

8. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
8. 9. 2008

Chebský deník informuje ve svém dnešním vydání o tom, že se někteří kabeloví operátoři uchylují k nekalým praktikám, aby nabídli potencionálním zákazníkům své produkty a služby. Regionální noviny vydavatelství Vltava Labe Press kritizují především kontaktní centrum společnosti UPC. Když mi jedna z operátorek zavolala, sdělila mi, že pokud si nepořídím digitální vysílání od této společnosti, mohu se těšit na to, že obraz bude mít zhoršenou kvalitu, sdělila jedna ze zákaznic firmy Ludmila Hrubá. Zatelefonovala mi nějaká slečna a řekla mi, že když si neopatřím digitální vysílání, tak postupně budu ztrácet všechny programy, až nakonec zůstanu bez obrazu, dodala další z nich.

BRAND24

Proti podobným praktikám se ovšem ohradil samotný mluvčí společnosti UPC Česká republika František Malina. Jak řekl Chebskému deníku, zákazníci mohou být klidní, žádné zhoršování obrazu se neuskuteční. U analogového i digitálního vysílání usilujeme o nejvyšší kvalitu obrazu i zvuku, konstatoval Malina. Co se týče analogové televize, pak mohu všechny ujistit, že kvalita se nesnižuje a postupem času se rozhodně snižovat nebude, upřesnil mluvčí UPC.

ČTĚTE TAKÉ:
Na Ostravsku se objevil další vychytralý obchodník se set-top boxy
Důchodce na Liberecku obcházejí prolhaní prodejci set-top-boxů

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).