Hlavní navigace

UPC zařadí na satelit ESPN America HD. Jsou známy i programové balíčky

23. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 4. 2010

Tuzemská pobočka operátora UPC zveřejnila podrobnosti o své programové nabídce pro UPC Direct, která odstartuje na satelitu Thor k 1. květnu letošního roku. Z ní vyplývá, že programová nabídka Rodina zaniká a vznikne nový balíček pod označením Direct Premium. V něm se objeví např. programy jako CS Film, Prima Cool, DoQ, ale také Nickelodeon, MTV Czech, JOJ Plus a řada dalších.

DOKUMENT: Programová nabídka UPC Direct na pozici 0,8 st. západně (PDF, 118 kB)

Pravděpodobně velkým tahákem pro zákazníky bude nejen obrazová kvalita, která během testovací fáze překračovala konkurenční platformy jako CS Link, Skylink a Digi TV, ale také samotné programy. Společnost UPC zařadí do své nabídky programů ve vysokém rozlišení velmi atraktivní sportovní kanál ESPN America HD. Ten přitom není v České republice vůbec dostupný a zařazen bude moci být díky spolupráci operátora s platformou Canal Digital Nordic.

BRAND24

K TÉMATU: Satelitní služba UPC Direct rozšíří programovou nabídku za stejnou cenu

Společnost UPC zveřejnila při této příležitosti na svých webových stránkách také speciální sekci, která má adresu: http://www.up­c.cz/pretaceni-parabol. Zde najdou zájemci veškeré informace, které potřebují vědět k přesunu platformy ze satelitů Astra na pozici 0,8 st. západně. Oficiálně už je také potvrzena informace, kterou server DigiZone.cz přinesl svým čtenářům již včera. Cena nabídek se nezmění. Co se týká ceny za HD balíček, ta ještě není na webových stránkách uvedena.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).