Hlavní navigace

Uživatelé Internetu chtějí publikovat

25. 3. 2004
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nemám teď při ruce tištěný Reflex, ale pokud mohu věřit Newton IT, tak Notebook tam pořád ještě připravuje Miloš (tipuji, že Čermák). Píše zajímavý poznatek z Pew Research Center: 44 procent amerických internetových uživatelů publikuje pravidelně své texty a 21 procent své fotografie. Není to moje doména, ale odhaduji, že čeští uživatelé to tak snadné nemají. Když vidím, jak mí známí zápolí s uživatelským rozhraním portálů, freewebů, fotobank a podobně… I tak ale věřím, že touha vystavovat se…

Nemám teď při ruce tištěný Reflex, ale pokud mohu věřit Newton IT, tak Notebook tam pořád ještě připravuje Miloš (tipuji, že Čermák). Píše zajímavý poznatek z Pew Research Center: 44 procent amerických internetových uživatelů publikuje pravidelně své texty a 21 procent své fotografie. Není to moje doména, ale odhaduji, že čeští uživatelé to tak snadné nemají. Když vidím, jak mí známí zápolí s uživatelským rozhraním portálů, freewebů, fotobank a podobně… I tak ale věřím, že touha vystavovat se na webu je českým surferům vlastní. Album nedávno koupilo nové nadupané diskové pole a blogy na LidéBloguje přesáhly počet pěti tisíc.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).