Hlavní navigace

V hotelu Myslivna se uskuteční Brno Digital Show 2008

3. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Digitální kabelová televize DVB-C Autor: 115393
3. 6. 2008

V areálu hotelu Myslivna v Brně – Kohoutovicích se uskuteční příští týden další ročník prezentace Brno Digital Show 2008. Akce, kterou pořádají např. společnosti Sapro, Olmi Team a Sosat, se koná ve dnech 13. a 14. června. První den jsou její brány otevřeny pouze odborníkům, prodejcům a montážním firmám z oboru digitální techniky, druhý den bude mít možnost vstoupit od 10 do 16 hodin do objektu Myslivny také laická veřejnost. Nutností je však registrace, kterou je možné provést zde.

ebf - partner 1

A na co se mohou návštěvníci této akce těšit? Na představení novinek v oblasti satelitních a pozemních digitálních přijímačů a prezentaci satelitního internetu Astra2Connect od společnosti SES Astra. Po celou dobu konání akce bude k dispozici účastníkům zdarma občerstvení, a to jak nealko, tak i pivo a jídlo. Každý účastník obdrží dárek a možné výstavní slevy na provedené objednávky na místě. Registrační čísla budou slosována a první cenou bude přijímač Showbox S-300 PLATINUM.

Bližší informace k akci jsou k dispozici na těchto webových stránkách.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).