Hlavní navigace

V příštím roce ženy ovládnou Internet

31. 3. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Podle odhadů European Interactive Advertising Association založených na dlouhodobých průzkumech již v roce 2007 stráví evropské ženy na Internetu více času než muži. V posledních třech letech se čas strávený na Internetu zvýšil u žen o 63 procent, ale u mužů pouze o 54 procent a jestli bude tento trend pokračovat i letos, v příštím roce budou zástupkyně něžnějšího pohlaví na Internetu poprvé častěji než muži. Zdůrazňuji, že průzkum a následný odhad se týká jen Evropy. Michael Kleidndl, mluvčí…

Podle odhadů European Interactive Advertising Association založených na dlouhodobých průzkumech již v roce 2007 stráví evropské ženy na Internetu více času než muži. V posledních třech letech se čas strávený na Internetu zvýšil u žen o 63 procent, ale u mužů pouze o 54 procent a jestli bude tento trend pokračovat i letos, v příštím roce budou zástupkyně něžnějšího pohlaví na Internetu poprvé častěji než muži. Zdůrazňuji, že průzkum a následný odhad se týká jen Evropy. Michael Kleidndl, mluvčí European Interactive Advertising Association říká, že ženy lákají především e-shopy a instant-messaging. (Zpráva IEAA)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).