Hlavní navigace

Vánoční soutěž DigiZone.cz o blu-ray přehrávač má vítěze!

21. 12. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 12. 2010

Do včerejší půlnoci jste mohli zasílat odpovědi na otázky ve vánoční soutěži DigiZone.cz o blu-ray přehrávač Harman/Kardon BDP 10 za 10 000 Kč. Dnes proběhlo v redakci našeho deníku losování jediného výherce ze všech správných odpovědí. Soutěže se zúčastnilo celkem 150 účastníků, z toho 70 odpovědělo správně. Právě z těchto 70 soutěžících jsme losovali šťastného majitele blu-ray přehrávače. Tím je Daniel Neumann z Plzně.

PRAVIDLA SOUTĚŽE: Vánoční soutěž DigiZone.cz o Blu-ray přehrávač Harman/Kardon BDP 10

A jaké byly správné odpovědi na naše otázky? V prvním soutěžní otázce jsme se ptali, kolik článků vyšlo na serveru DigiZone.cz od jeho vzniku do 12. prosince 2010 (včetně). Správná odpověď zní: 1 751. V druhé otázce jsme se ptali, kolik vyšlo ze stejné období na DigiZone.cz aktualit. V tomto případě jsme uznávali dvě správné odpovědi. V době vyhlášení soutěže jich totiž bylo 12 011, během neděle 10. prosince ale neplánovaně vyšla ještě jedna, takže jsme uznávali i číslo 12 012.

O tento blu-ray přehrávač Harman/Kardon BDP 10 jsme soutěžili

BRAND24

Největší problém soutěžícím dělala třetí otázka, v níž jsme chtěli vyjmenovat všechny interní redaktory serveru DigiZone.cz od jeho vzniku po dnešek. Byli to tito: Jan Potůček, Jan Kálal, Kateřina Kučerová, Lukáš Polák a Juraj Koiš. Vzhledem k tomu, že Kateřina Kučerová pracovala pro DigiZone.cz jen na částečný úvazek a Juraj Koiš byl oficiálně šéfredaktorem serveru Digitálně.tv, uznávali jsme i odpověď, která obsahovala jen tři jména: Jan Potůček, Jan Kálal a Lukáš Polák.

Děkujeme všem zájemcům za účast a již nyní slibujeme, že po Novém roce budeme v podobných soutěžích o opravdu hodnotné ceny pokračovat!

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).