Hlavní navigace

Večerník Insider se začal prodávat přes Amazon

15. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Placený večerník Insider z produkce Centrum Holdings se jako třetí české periodikum objevil v oficiální nabídce Amazonu (první byl už před lety anglicky psaný The Prague Post, druhý loni na podzim týdeník Respekt). Zatím je však pro majitele čteček Kindle k dispozici jen anglická verze Insideru. V popisku na Amazonu je malá chyba. Píše se tu, že se jedná o anglickou verzi českého večerníku. Jak Lupě sdělil mluvčí Centra Jiří Hájek, není tomu tak, na Amazonu lze přihlásit odběr česky psaného…

Placený večerník Insider z produkce Centrum Holdings se jako třetí české periodikum objevil v oficiální nabídce Amazonu (první byl už před lety anglicky psaný The Prague Post, druhý loni na podzim týdeník Respekt). Zatím je však pro majitele čteček Kindle k dispozici jen anglická verze Insideru.

V popisku na Amazonu je malá chyba. Píše se tu, že se jedná o anglickou verzi českého večerníku. Jak Lupě sdělil mluvčí Centra Jiří Hájek, není tomu tak, na Amazonu lze přihlásit odběr česky psaného Insideru a na opravě této nepřesnosti se pracuje. Domluva s americkou korporací však není úplně jednoduchá. 

Při objednání přes Amazon stojí Insider 2,99 dolaru na měsíc, je tedy podstatně levnější než při přímé objednávce na webu, kde vychází měsíční odběr na 82 korun.

Deník Insider začalo Centrum vydávat prvního prosince jako doplněk ke zpravodajskému webu Aktuálně.cz. Do konce roku si Insider podle informací vydavatele objednalo asi 200 čtenářů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář. Zajímá se o digitální technologie a pozoruje, co s námi dělají. | LinkedIn | Twitter

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).