Hlavní navigace

Vědmy po týdnu zmizely z vysílání regionálnitele­vize.cz

15. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pořad byl posledním pozůstatkem po zaniklé TiP TV, která z obrazovek českých diváků zmizela na konci června. Její provozovatel přesto věří, že se mu podaří projekt restartovat.

Pouhý týden vydržel věštecký pořad Vědmy radí, kterým provázeli někdejší tváře dnes již neexistující televize TiP, na obrazovce tematické stanice regionalnitelevize.cz. Serveru DigiZone.cz to potvrdila ředitelka tohoto programu Eva Stejskalová. Zájemci mohli doposud toto vysílání sledovat v ne příliš atraktivním čase, a to každý den v době od půlnoci do třetí hodiny ranní. Stejskalová našemu webu potvrdila, že dohoda ztroskotala právě na možné změně vysílacího času, na které se obě strany nedohodly.

Tipy C

NEPŘEHLÉDNĚTE: Vysílání TiP TV bychom mohli obnovit už na podzim, věří její majitel a jednatel

Společnosti TiP Production, která tento pořad vyrábí, po nás žádala dřívější vysílací čas. To jsme bohužel nemohli akceptovat, konstatovala Stejskalová a dodala: Ještě před půlnocí je naše vysílání poměrně hodně sledované a o diváky bychom pochopitelně nechtěli přijít. Pořad Vědmy radí byl na obrazovce regionalnitelevize.cz pozůstatkem po TiP TV, která své vysílání ukončila k 30. červnu. Její management však věří, že se mu do televizního éteru podaří časem vrátit, byť se skromnějšími podmínkami.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).