Hlavní navigace

Venkovní zápasy české reprezentace na fotbalové Euro 2012 odvysílá Sport 1

1. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 10. 2010

Placený kabelový a satelitní program Sport 1 skupuje vysílací práva k zápasům domácí fotbalové reprezentace v zahraničí. Sport 1 již získal práva pro kvalifikační utkání české reprezentace na Euro 2012 s Lichten­štejnskem a Skotskem. Pro Českou televizi byla podle mluvčího Ladislava Štichy příliš drahá. Odvysíláme kompletně domácí utkání fotbalové reprezentace. Venkovní můžeme kupovat jednotlivě, ale momentálně jsou nabízené ceny astronomické, řekl Šticha deníku Blesk.

K TÉMATU: Fotbalovou Gambrinus ligu bude vysílat i kabelová televize Sport 2

Česká televize odvysílá 8. října domácí zápas reprezentace se Skotskem, Sport 1 nabídne 12. října zápas Lichtenštejnska s Českem. Domácí odvetu přinese 29. března Česká televize, zatímco Sport 1 nabídne 3. září příštího roku zápas Skotska s Českem. Jasné je také to, že zápas Česka se Španělskem odvysílá 7. října příštího roku Česká televize. O prodeji práv na zápas Španělska s Českem, který proběhne příští rok 25. března, a Litvy s Českem, který je naplánovaný na 11. října 2011, se zatím jedná.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Sport 1 a Digi Sport vykoupily práva na MS ve volejbale, ČT je neodvysílá

Máme zájem i o další zápasy, ale zatím nemůžu žádný přenos potvrdit, sdělil Blesku Václav Mozer, marketingový manažer společnosti Chello Central Europe, která provozuje programy Sport 1 a Sport 2. Oba programy letos nabízejí také přenosy domácí fotbalové Gambrinus ligy a mistrovství světa mužů a žen ve volejbale.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).