Hlavní navigace

Veronika Freimanová, hvězda seriálu Vyprávěj, nastupuje do Cest domů na Primě

15. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Prima family využila toho, že Česká televize dotočila seriál Vyprávěj a přetáhla k sobě jeho hereckou hvězdu Veroniku Freimanovou, která letos za Vyprávěj získala cenu TýTý

Česká televize přijde o známou seriálovou tvář. Herečka Veronika Freimanová, která v uplynukých třech letech ztvárňovala jednu z hlavních postav v populárním seriálu Vyprávěj, přechází do konkurenční Primy family. Zahraje si v jejím „nekonečném“ seriálu Cesty domů hlavní ženskou postavu sedmé řady Simonu Kenigovou. Informoval o tom Josef Ducký z PR oddělení FTV Primy. K přestupu známé herečky dochází necelý týden poté, co padla poslední klapka seriálu Vyprávěj.

K TÉMATU: Seriál Vyprávěj je definitivně dotočen, poslední díl ČT 1 odvysílá v pátek 14. června

„Pokud to v předchozích sériích byla rodina, která pod svými křídly vždy ochránila jednoho z nich, pak v nově připravované řadě je to jedna jediná žena, která chrání a znovu vybojuje štěstí velké rodiny. Simona Kenigrová,” popisuje Ducký. “Simona je na vrcholu své profesní kariéry, má být jmenována ústavní soudkyní. Jenže domov se jí rozpadá. Všeho se vzdá – opouští lásku i úspěch a slávu. A činí tak rozhodně, bez kompromisů, přesto žensky důmyslně, s vtipem a grácií. Záchrana rodiny je pro ni hlavní, to jediné má opravdu smysl,” dodává.

Tipy C

ROZHOVOR: Do letošního podzimu nainvestujeme výrazně víc peněz, slibuje šéf Primy Martin Konrád

Simona Kenigrová je matkou onkoložky Valérie Černé, která vystupuje již v aktuální šesté řadě Cest domů. Hraje ji Lenka Vlasáková. “Všem se postupně rozpadají vztahy a rodiny. Simona dokáže, že jsou znovu šťastní a najdou svoji Cestu domů,” konstatuje Josef Ducký. Prima family tento týden oznámila, že dokončila natáčení šesté řady Cest domů a sedmou nasadí do vysílání po pravidelné letní přestávce letos v září. Veronika Freimanová letos získala za herecký výkon v končícím seriálu Vyprávěj cenu TýTý.


Foto: FTV Prima

Veronika Freimanová je jednou z hlavních tváří končícího seriálu Vyprávěj na České televizi. Letos za něj získala i cenu TýTý.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).