Hlavní navigace

Vezměte si přezůvky, nabádá Nova novináře před tiskovkou o podzimu. Láká na Gympl

27. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ UPOUTÁVKA Mezi stěžejní podzimní formáty televize Nova bude patřit seriál Gympl ze středoškolského prostředí. Na obrazovce se už na něj objevily upoutávky.

Přezůvky by si podle pozvánky na pondělní tiskovou konferenci televize Nova k podzimnímu programu neměli zapomnět novináři, které osobním dopisem pozval generální ředitel stanice Jan Andruško. Nova tak upozorňuje na jeden ze stěžejních formátů letošního podzimu, nový původní seriál Gympl s ručením omezeným, k němuž už začala vysílat upoutávky a založila mu stránku na Facebooku. Zatím však neprozradila, v jaké dny a časy tuto novinku nasadí.

cif 24 - early cena - média

K TÉMATU: Nova oznámila vlastní seriál ze školního prostředí. Reaguje na Sborovnu Primy?

„Gympl by měl jít v pondělí a ve středu přímo proti seriálu Cesty domů na Primě family,“ řekl serveru DigiZone.cz zástupce jedné z konkurenčních televizí, který si nepřál být jmenován. Nova oficiálně nechce nasazování podzimních novinek před pondělní tiskovou konferencí komentovat a ani poté nebude jisté, zda přesné nasazení zveřejní. Vlastní seriál ze školního prostředí chystá i Prima family, která si registrovala ochranné známky Sborovna a Základka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).