Hlavní navigace

Viasat World získal obsah pro nový kanál Epic Drama od společnosti All3Media International

10. 11. 2017
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: Viasat
Smlouva má zajistit přes padesát hodin pořadů, včetně seriálu BBC The Miniaturist.

Příznivci dramatické tvorby se mohou těšit na seriály z celého žánrového spektra, včetně detektivních, klasických literárních, politických, historických, válečných, akčních, dobrodružných, historicky podložených. Na novém kanálu, který Viasat World plánuje spustit 14. prosince na svých hlavních trzích, se tak objeví i některé z nejžádanějších pořadů z nabídky společnosti All3Media.

PSALI JSME: Televizní skupina Viasat World spustí v polovině prosince na evropském území nový kanál Epic Drama

Mezi akvírované pořady by se měly mezi jinými zařadit následující tituly:

The Miniaturist 

Adaptace mezinárodního bestseleru Jessie Burtonové The Miniaturist je divácky oblíbený, výpravný dobový thriller s hvězdným obsazením. V hlavních rolích vystupují Anya Taylor-Joy (Split, The Witch), Romola Garai (The Hour, The Crimson Petal And The White, Atonement) a Alex Hassell (Suburbicon, Anonymous), dále hrají Paapa Essiedu (A Midsummer Night’s Dream, Utopia), Hayley Squires (I, Daniel Blake; Southcliffe) a Emily Berrington (Humans).
Seriál vypráví příběh rodiny, kde se pod okázalostí a nadřazeností skrývají zakázané vášně a nebezpečná tajemství. Píše se rok 1686 a osmnáctiletá Nella Oortman klepe na dveře honosného domu v nejbohatší čtvrti Amsterdamu. Přijíždí z klidného venkova plná nadějí a snů o novém životě jako budoucí choť zámožného kupce Johannese Brandta. Namísto Johannese ji však vítá jeho odměřená sestra Marin a Nella si brzy uvědomuje, že v domě Brandtových není nic takové, jak se zdá.

Close to the Enemy

Nebezpečný závod s časem v prostředí londýnského hotelu poničeného bombovým útokem těsně po 2. světové válce. Seriál Close to the Enemy sleduje příběhy agenta tajné služby kapitána Calluma Fergusona, jehož posledním úkolem pro armádu je zajistit, aby zajatý německý inženýr Dieter Koehle začal urychleně pracovat pro britské Královské letectvo RAF na vývoji tryskového motoru. Na pozadí počínající studené války je pro britskou národní bezpečnost naprosto zásadní získat pro ozbrojené síly špičkové technologie co nejrychleji. Callum užívá neortodoxní metody, aby Dietera přesvědčil k práci pro Británii. Mezi oběma muži postupně vznikne přátelství, avšak některé věci jsou jinak, než se zdají. V průběhu děje seriálu se Callum setkává i s řadou dalších postav, jejichž příběhy se v období poválečné obnovy různě proplétají.

BRAND24

The Village

Velkolepá rodinná sága zasazená do malebně zvlněné krajiny oblasti Peak District v anglickém hrabství Derbyshire, která ilustruje dějiny 20. století. Děj se plně odehrává v jediné vesnici. Točí se okolo životů místních vesničanů – dětí, učitelů, dělníků na statku, majitele továrny, metodistického kněze, aristokracie – a sleduje přitom, jak prožívají velké historické události, změny, pokrok a posuny ve vnímání národní identity. Úvodní řada zachycuje první roky první světové války očima starého muže jménem Bert Middleton. Jeho životní příběh a hlas tvoří kostru příběhu a vede nás k zamyšlení nad tím, kdo se domníváme, že jsme, a proč. Historie bez vysvětlování, příběhy minulosti a přítomnosti vyprávěné velkolepým způsobem s citem pro detail a barevnost.

Miss Fisher’s Murder Mysteries

Klasický detektivní seriál, kde záhady řeší podmanivá slečna Phryne Fisherová ztvárněná divadelní a filmovou hvězdou Essie Davis. Soukromý detektiv v sukních prochází postranními uličkami, jazzovými kluby i honosnými sídly 20. let a bojuje se zločinem pomocí svého perletí vykládaného revolveru a břitkého důvtipu. Slečna Fisherová, veskrze moderní žena, si užívá života plnými doušky a zanechává za sebou dlouhou řadu ctitelů, zatímco řeší záhady všeho druhu. Pomáhá jí Dot, nejroztomilejší služebná na světě, poněkud odtažitý detektiv inspektor Jack Robinson a tetička Prudence, společensky angažovaná dáma.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).