Hlavní navigace

VIDEOGALERIE: Prázdninové self promo spoty zahraničních filmových stanic

8. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Na co se mohli a ještě mohou těšit v těchto týdnech zákazníci zahraničních placených služeb na svých obrazovkách? To prozradí naše další videogalerie.

Televizní kanály v Česku i v zahraničí nemají v letních měsících zrovna na růžích ustláno. Diváci od nich odcházejí a mají na starosti rozhodně příjemnější záležitosti, než aby trávili čas u televizních obrazovek. Přesto se nedá říct, že ti, kteří si některý ze zahraničních programů v tomto období pustí, se budou u svých obrazovek nudit. Přesvědčit o tom mohou například filmové kanály Sky, které servírují Kovboje a vetřelce, posledního Harryho Pottera a řadu dalších premiér.

Britské kanály Sky Movies mají pro své diváky připraveny například Harryho Pottera, romantickou komedii Kamarád taky rád, scifi Ocelová pěst nebo animovanou pohádku Kocour v botách, která volně navazuje na populárního Shreka.

O prázdninách se nenudí ani zákazníci albánského operátora DigitAlb. Uvidí například snímky X-Men: První třída, Johny English, Tron: Legacy, Láska a jiné závislosti, Oliver Twist nebo Resident Evil: Afterlife.

S německou verzí amerického kanálu FOX se budou moci diváci bát. Druhá část videa láká na novou řadu seriálu Walking Dead, který uvede v Česku brzo i Prima Cool pod názvem Živí mrtví.

cif 24 - early cena - média

Ve Skandinávii odstartuje příští měsíc nový kanál C More. Promo spot podkreslený dojemnou hudbou a okamžiky z filmů Černá labuť, Voda pro slony nebo Láska a jiné závislosti volně přejde do rychlejšího tempa a naopak momentů radosti, ve kterých nechybí například ani atraktivní fotbalové soutěže. Divákům se bude připomínat heslem See more, feel more (Vidět víc, cítit víc).

Romantická komedie Co ty jsi za číslo? je podprůměrná, ale americká verze HBO jí udělala velice povedený promo spot, jehož aktéry jsou Anna Faris a Martin Freeman.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).