Hlavní navigace

Videopůjčovna Google Movies pronikla do televizorů LG, podporuje WebOS i NetCast

18. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Majitelé této značky už mají k dispozici mimo jiné služby Voyo.cz, Banaxi Videopůjčovna nebo HBO GO a FilmBox Live.

Videoslužba Google Movies od počátku tohoto týdne výrazně zvětšila svou dostupnost. K dispozici je nejen prostřednictvím televizorů s operačním systémem Android a na odpovídajících mobilních zařízeních, nově ji mají ve své nabídce i zobrazovače jihokorejského výrobce LG Electronics. Novinka je dostupná všem majitelům televizorů této značky ve více než sto zemích světa včetně České republiky, jak si ověřila redakce serveru DigiZone.cz na Full HD modelu z roku 2014.

Z ARCHIVU: Google Play začala v Česku nabízet filmy, desítky tisíc snímků i v HD rozlišení

ebf - partner 1

Google „Filmy a TV“, jak je aplikace oficiálně v LG televizorech nazvaná, jsou další videopůjčovnou, kterou mohou majitelé platformy Smart TV využít. K dispozici už je jim mimo jiné Voyo.cz, služba Banaxi Videopůjčovna nebo HBO GO a FilmBox Live. Filmy jsou k dispozici buďto na omezenou dobu za obvyklý poplatek několika desítek korun, případně je možné si je zaplatit natrvalo a získat tak k danému titulu přístup buďto ve standardním, nebo vysokém rozlišení. Podpora Google Movies and TV se týká systému LG WebOS a NetCast verze 4.0 a 4.5.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).