Hlavní navigace

Virtuální duet

19. 4. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Už nejméně dva týdny přemýšlím, pro koho vlastně dělají Tatabojs v rádiích tu reklamu na vytáčené připojení 971 906 090. Vrtalo mi to hlavou. Jednak ta reklama je dost dlouhá, jednak má opravdu hloupý text, takže jsem už několikrát požádal obsluhu v kavárně, aby rádio někam přeladila, a pomyslel si něco o zkorumpovatelnosti hudebníků. Až teď jsem zjistil, že to nejspíš reklama nebude, že Virtuální duet je singl Tatabojs poskytnutý rádiím před vydáním alba. Snad z toho nebude hit.

Už nejméně dva týdny přemýšlím, pro koho vlastně dělají Tatabojs v rádiích tu reklamu na vytáčené připojení 971 906 090. Vrtalo mi to hlavou. Jednak ta reklama je dost dlouhá, jednak má opravdu hloupý text, takže jsem už několikrát požádal obsluhu v kavárně, aby rádio někam přeladila, a pomyslel si něco o zkorumpovatel­nosti hudebníků. Až teď jsem zjistil, že to nejspíš reklama nebude, že Virtuální duet je singl Tatabojs poskytnutý rádiím před vydáním alba. Snad z toho nebude hit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).