Hlavní navigace

Vláda vydala alibistické prohlášení o podpoře internetizace

17. 8. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Noname@marigold mě opět předběhl. Česká vláda vydala prohlášení, podle kterého chce podporovat rozšíření Internetu. Jenže vláda nemá zájem, aby domácnosti a firmy Internet měly a využívaly, postačí jí jen, když bude Internet přístupný v sídlech 80 procent populace. O penetraci ani slovo, o kvalitě ani slovo, o ceně ani slovo. Jak píše noname, už letos pravděpodobně bude pokryto 70 procent, možná i těch 80, a to bez jakéhokoli zásahu vlády. Tahle vláda (a nenechte se zmýlit, že tvrdí, že to byla…

Noname@marigold mě opět předběhl. Česká vláda vydala prohlášení, podle kterého chce podporovat rozšíření Internetu. Jenže vláda nemá zájem, aby domácnosti a firmy Internet měly a využívaly, postačí jí jen, když bude Internet přístupný v sídlech 80 procent populace. O penetraci ani slovo, o kvalitě ani slovo, o ceně ani slovo. Jak píše noname, už letos pravděpodobně bude pokryto 70 procent, možná i těch 80, a to bez jakéhokoli zásahu vlády. Tahle vláda (a nenechte se zmýlit, že tvrdí, že to byla ta předchozí) především zvýšila DPH pro telekomunikační služby.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).