Hlavní navigace

Volný se chystá také na IPTV

15. 8. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Telefónica O2 nebude jediným českým operátorem, který chce letos spustit komerční provoz IPTV. Do konce roku hodlá televizi skrze internetový protokol nabídnout i alternativní telekomunikační operátor Volný. Uvedl to generální ředitel Clemens Wohlmuth v rozhovoru pro Týdeník Czech Business Weekly. Volný však nebude k IPTV nabízet internetovou videopůjčovnu. Měsiční poplatek za IPTV služby Volného by neměl přesáhnout 1000 Kč. Pro šíření IPTV využije Volný technologicky modernější síť ADSL2+. …

Telefónica O2 nebude jediným českým operátorem, který chce letos spustit komerční provoz IPTV. Do konce roku hodlá televizi skrze internetový protokol nabídnout i alternativní telekomunikační operátor Volný. Uvedl to generální ředitel Clemens Wohlmuth v rozhovoru pro Týdeník Czech Business Weekly. Volný však nebude k IPTV nabízet internetovou videopůjčovnu. Měsiční poplatek za IPTV služby Volného by neměl přesáhnout 1000 Kč. Pro šíření IPTV využije Volný technologicky modernější síť ADSL2+. (DigiZone.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).