Hlavní navigace

Volný TV nově také v Plzni, Hradci Králové a Ústí nad Labem

13. 9. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
13. 9. 2007

Digitální televize přes internetový protokol (IPTV) od Volného už funguje kromě Prahy a Brna také v Plzni, Hradci Králové a Ústí nad Labem. Službu Volný TV si mohou nově objednat také zákazníci tohoto operátora v pražských čtvrtích Vinohrady, Těšnov a v Praze – střed (dosud to bylo možné pouze ve Vršovicích, Strašnicích a na Spořilově). Informovala o tom mluvčí společnosti Volný Michaela Hajná.

PŘÍLOHA: Vše o IPTV v České republice

KL24

Rozšíření služby Volný TV do dalších měst se plánuje ještě do konce letošního roku. Zároveň přibudou nové programy a interaktivní služby. Volný TV přinesla zákazníkům nový pohled na televizní zábavu. Naši zákazníci oceňují především volnost, kterou jim přináší jak unikátní služba HBO Digital – která jim umožňuje sledovat svůj oblíbený film či seriál kdykoliv na něj mají chuť, ale také možnost objednat si k základní nabídce jen jednotlivé televizní kanály dle individuálního zájmu, říká generální ředitel Volného Clemens Wolmuth.

Oproti klasické digitální televizi, která nabízí pouze standardní nabídku, Volný TV nabízí mnoho rozšířených služeb jako je například on-line videopůjčovna nebo fotoalbum. V souvislosti s digitalizací v České republice, která se v současné době chystá např. i v Ústí nad Labem, kde jsme aktuálně začali Volný TV nabízet, je ohlas na tuto variantu digitální televize velmi kladný, dodává Wolmuth. Volný TV zahájila komerční provoz 1. srpna.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).