Hlavní navigace

Vše nejlepší do nového roku

1. 1. 2007
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 74287
Jde-li o čas, je každý odpor marný. Sotva jsme během událostmi nabitých dvanácti měsíců stihli jednou, dvakrát otřít monitory (někteří z nás ani to ne) a nový rok opět stojí ve dveřích. Ať už máte po Silvestru dnešek náročný či nikoliv, snad vám ho zpříjemní přání a novoroční vzkazy, které vám, čtenářům Lupy, už tradičně zaslali vybraní autoři i redakce.

Milí čtenáři serveru Lupa.cz, že jste se všichni podle časopisu Time stali osobnostmi roku, ještě vůbec není důvod k radosti nebo zahálce. Nicméně pokud budete obsah Internetu plnit stejně jako doposud, možná se za rok stane osobností ten, kdo bude schopen se v tom množství informací zorientovat. Přeji vám, abyste to rovněž byli vy.
Vojtěch Bednář

Technologie i celý svět kolem nás se mění stále překotněji. Tak ať i v roce 2007 stíháte na tyto změny reagovat. K tomu přeji pevné zdraví, dostatek elánu, hodně pohody a jen samé úspěchy.
Jiří Peterka

Všem příznivcům nejen bezpečnostních článků na Lupě přeji do nového roku samozřejmě jen to nejlepší. Kromě obligátního štěstí a zdraví také počítač i internetové procházky bez střetu s temnou stranou. Spamu, spywaru a útoků na mobilní zařízení se zřejmě nezbavíme, doufejme tedy aspoň v to, že v překotném digitálním světě uchráníme své soukromí co nejdéle.
Ondřej B1tt0

„Přeji čtenářům Lupy do nového roku vyváženou dietu – aby jejich linky utěšeně tloustly, zatímco účty za ně budou hubnout.“
Pavel Satrapa

„Dovoluji si popřát uživatelům českého Internetu nejméně tak dobrý rok, jako byl rok 2006. Čtenářům Lupy potom co nejvíce informačně přínosných článků, které je obohatí, a co nejméně článků, které budou považovat za zbytečné.
Buďte otevření všem podnětům a úspěch se dostaví.“

Michal Krsek

S pořádnou dávkou zdraví a aspoň kapičkou štěstí si užívejme každého okamžiku právě začínajícího roku. A nevymlouvejme se na nedostatek času, protože každý z nás ho má k dispozici stejně – 365 dní, z toho oficiálně 251 pracovních dnů, což činí 2008 pracovních hodin!
Rita Pužmanová

Přeju čtenářům Lupy, aby jim Internet zajišťoval ještě lépe to, co dělá dosud – minimalizoval interakce nepříjemné a naopak pomáhal realizovat zájmy všelijak výstřední a podivínské. Plus aby v souvislosti s Internetem přišli k nějakým financím a nejenom si na toto téma četli.
Pavel Houser

Čtenářům přeji příjemně strávený čas nad stránkami Lupy, inspirativní čtení a co nejméně nepříjemných zkušeností při práci online. I když zapomínáte na každodenní starosti dnešní hektické doby, nepodceňujte reálné internetové hrozby, protože i v bezpečnosti platí ‚štěstí přeje připraveným‘. Úspěšný rok 2007.
Helena Nykodýmová

Přeji všem alespoň trochu lásky a dobré děti, které se vychovávají samy.
Jan Wagner

K výše proneseným přáním se samozřejmě připojuje celá redakce Lupy i veškerá posádka společnosti Internet Info, s. r. o. Vážíme si vaší přízně a zájmu o námi připravovaný obsah a uděláme maximum pro to, abyste měli důvod se k nám vracet po celý další rok. Přejeme vám do něj ještě více rychlého a levného Internetu, zdraví, štěstí, klid a všechno ostatní, co k dobrému a úspěšnému roku patří.

Tipy C

A že je dnes ten sváteční den, o jednu investigativní stopu se s vámi výjimečně podělíme předem. Bude rok 2007 ve znamení konce Internetu?

Poznámka: novoroční přání Františka Fuky letos výjimečně najdete přímo na jeho blogu na Lupě.

Bude příští rok rokem konce Internetu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).