Hlavní navigace

Sledujte vyhlášení výsledků Křišťálové Lupy 2016 v přímém přenosu

25. 11. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Slavnostní vyhlášení tradiční ankety Křišťálová Lupa 2016 – Cena českého Internetu se letos nese ve znamení cenzury internetu.

Novou tváří vyhlášení výsledků Křišťálové Lupy 2016 je herec a moderátor Ondřej Cihlář, známý například z divadelního souboru Vosto5. A není na to sám. V čele mafiánské party tvořené akrobatickou skupinou Losers Cirque Company pašuje internetová data v době tuhé cenzury internetu. 

Aby nedošlo k odhalení předávky nelegálního kontrabandu ve sklepních prostorách Divadla Archa, musí předstírat, že se jedná o slavnostní vyhlášení cen. Přímý přenos můžete od 19:30 sledovat živě:

ebf 24 - tip duben

Sledujte přímý přenos na webu České televize

Aktuální výsledky se dozvíte nejrychleji na twitterovém účtu Lupy.

Anketu Křišťálová Lupa 2016 pořádá server Lupa.cz, jehož provozovatelem je společnost Internet Info. Generálním partnerem akce je Česká spořitelna a hlavním partnerem společnost T-Mobile. Dalšími partnery akce jsou Active24, Chivas Regal, Kniha Zlín, mojeID a PayU. Hlavními mediálními partnery jsou Česká televize a Český rozhlas Radiožurnál. Partnerem slavnostního vyhlášení je Bird & Bird a produktovými partnery jsou Johann W a Sweppes.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).