Hlavní navigace

Výkonným ředitelem mateřské firmy e-shopu Mall.cz se stal Vít Endler

1. 7. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Endler obsadil v rámci Netretail Holdingu nově vytvořenou pozici výkonného ředitele. Dosavadní CEO Ondřej Fryc bude zastávat funkci generálního ředitele.

Společnost Netretail Holding, která v Česku provozuje internetový obchod Mall.cz, má nového výkonného ředitele. Dnešním dnem se jím stal Vít Endler, který od dubna zastával pozici ředitele pro obchodní rozvoj a měl na starosti všechny zahraniční pobočky Netretail Holdingu.

Vít Endler

Vít Endler

Do firmy Endler přišel v roce 2010 a působil nejdříve jako manažer zodpovědný za polský e-shop Mall.pl. Postupně se mu podařilo udělat z polské pobočky firmu s miliardovým obratem, která patří mezi deset největších e-shopových hráčů na tamním trhu.

KL24

„Vít ukázal, že umí budovat skvělé firmy, a já plně důvěřuji jeho manažerským i osobnostním kvalitám,“ uvedl ke jmenování Endlera do funkce Ondřej Fryc, CEO Netretail Holding. Ten zůstává i nadále ve vedení firmy. Bude ji řídit z pozice generálního ředitele.

„Ve své nové pozici budu pokračovat v tom, co Ondřej započal. Naše cíle jsou ambiciózní, a to nejen v rámci České republiky, ale v rámci celého regionu střední a východní Evropy. Co ale chceme určitě zachovat, je to, že MALL i nadále zůstane skvělým místem pro práci a správnou volbou pro zákazníky,“ prohlásil Endler.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).