Hlavní navigace

Vysílače Děvín a Praděd čeká ve středu výluka, nepůjdou multiplexy 1, 2, 3 a rádia

30. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ MAPY POKRYTÍ – Jihomoravský vysílač u Mikulova se odmlčí od půlnoci na zítřek do šesté hodiny ráno, od šesté ráno do třetí odpoledne nepůjde hlavní olomoucký vysílač Praděd

Noční výluku jihomoravského vysílače Děvín u Mikulova naplánovaly od dnešní půlnoci do středečních šesti hodin ráno České Radiokomunikace. Po tuto dobu nebude možné z Děvína přijímat veřejnoprávní multiplex 1 České televize na kanálu 29 a multiplex 2 s programy televizí Nova, Prima a TV Barrandov na kanálu 40. Diváci, kteří jsou v dosahu dalších jihomoravských vysílačů těchto dvou sítí, zejména Kojálu a brněnského vysílače Hády, budou moci první dva celoplošné multiplexy přijímat i během výluky.

BRAND24


Zdroj: České Radiokomunikace

Pokrytí multiplexů 1 a 2 z vysílače Mikulov – Děvín

Od středeční šesté hodiny ráno až do třetí odpoledne se pak odmlčí hlavní vysílač pro Olomoucký kraj, jesenický Praděd. „Z vysílače Praděd nebude aktuálně vysílat veřejnoprávní multiplex 1 České televize, multiplex 2 s programy televizí Nova, Prima a Barrandov a multiplex 3 s programy Prima love, Prima Zoom, Óčko, Óčko Gold, Šlágr TV a Active TV,“ informoval mediální zástupce Českých Radiokomunikací Kamil Chalupa. V případě Pradědu se odmlčí i rozhlasové vysílání.


Zdroj: České Radiokomunikace

Pokrytí multiplexů 1 a 2 z vysílače Jeseník – Praděd

“Na vysílači Praděd dojde i k přerušení rozhlasového vysílání, a to v době od 9.00 do 15.00 hodin. Toto se dotkne stanic ČRo Radiožurnál na frekvenci 91,3 MHz, ČRo Vltava na frekvenci 98,2 MHz, Frekvence 1 na frekvenci 104,3 MHz, Rádio Impuls na frekvenci 100,9 MHz, ČRo Olomouc na frekvenci 106,8 MHz, Rádio Proglas na frekvenci 93,3 MHz, Evropa 2 na frekvenci 99,3 MHz a Hitrádio Orion na frekvenci 88,1 MHz,” dodal Chalupa.


Zdroj: Czech Digital Group

Pokrytí multiplexu 3 z vysílače Jeseník – Praděd

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).