Hlavní navigace

Vyšla nová verze DNSSEC Validátoru pro Internet Explorer (0.1.1)

23. 4. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

CZ.NIC dnes vydal první alfa verzi rozšíření DNSSEC Validátor pro Internet Explorer. Oproti předchozímu „technical preview“ přidává tato verze zejména podporu pro manuální nastavení použitého DNS resolveru. Rozšíření DNSSEC Validator pro prohlížeč Internet Explorer (IE) přidává do prohlížeče funkcionalitu na ověření zabezpečení stránek pomocí technologie DNSSEC. Po instalaci rozšíření bude prohlížeč přehledným způsobem ve formě barevného klíčku a informačních textů prezentovat stav zabezpečení…

CZ.NIC dnes vydal první alfa verzi rozšíření DNSSEC Validátor pro Internet Explorer. Oproti předchozímu „technical preview“ přidává tato verze zejména podporu pro manuální nastavení použitého DNS resolveru.

Rozšíření DNSSEC Validator pro prohlížeč Internet Explorer (IE) přidává do prohlížeče funkcionalitu na ověření zabezpečení stránek pomocí technologie DNSSEC. Po instalaci rozšíření bude prohlížeč přehledným způsobem ve formě barevného klíčku a informačních textů prezentovat stav zabezpečení stránek. Klíček s texty se v IE zobrazuje jako samostatný panel nástrojů. Více informací na stránkách projektu.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).