Hlavní navigace

Vyšla nová verze DNSSEC Validátoru

18. 12. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Laboratoře CZ.NIC uvolnily novou beta verzi rozšíření DNSSEC Validátor (2.0). Doplněk je primárně určený pro webové prohlížeče Internet Explorer, Mozilla Firefox a Google Chrome, do nichž přidává funkcionalitu pro ověření zabezpečení stránek pomocí technologie DNSSEC. Nová verze je založena na knihovně unbound a oproti předchozím vydáním obsahuje řadu novinek, například sjednocuje vzhled a funkcionalitu pro všechny zmiňované prohlížeče nebo kontroluje správnost IP adresy, na kterou se prohlížeč…

Laboratoře CZ.NIC uvolnily novou beta verzi rozšíření DNSSEC Validátor (2.0). Doplněk je primárně určený pro webové prohlížeče Internet Explorer, Mozilla Firefox a Google Chrome, do nichž přidává funkcionalitu pro ověření zabezpečení stránek pomocí technologie DNSSEC.

Nová verze je založena na knihovně unbound a oproti předchozím vydáním obsahuje řadu novinek, například sjednocuje vzhled a funkcionalitu pro všechny zmiňované prohlížeče nebo kontroluje správnost IP adresy, na kterou se prohlížeč připojuje. DNSSEC Validátor 2.0 je k dispozici v českém, anglickém a německém jazyce.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).