Hlavní navigace

Wau, třetí stanice TV Joj, odstartuje 15. dubna. Bude slovenskou obdobou Primy love

18. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televize nabídne divačkám jak premiérové filmy a seriály, tak i „to nejlepší“ z archivu Joj Media House. Chce se odlišit od konkurence, která oslovuje především starší diváky.

Na televizní trh vstoupí 15. dubna už třetí televize s neobvyklým názvem. Po kanálech Smíchov a Fooor, které spustila CME, se diváci na Slovensku dočkají televize Wau. Ta bude dalším kanálem z rodiny Joj Media House. Hlavní cílovou skupinou budou ženy, po které stanice připravila i speciální motto „Po čem ženy touží“. Kanál se má zaměřit konkrétně na ženy moderní a žijící ve městech. Na své si má ovšem podle společnosti Joj Media House přijít i mužská část publika. Jak se ukazuje, třetí kanál Jojky nakonec upustil od jednoho z původních prvků, kterým mělo být zpravodajství.

K TÉMATU: Třetí kanál Jojky odstartuje v březnu. Nabídne zpravodajství, dokumenty a lifestyle

Stanice Wau nabídne hned od svého počátku atraktivní program, který budou tvořit většinou premiéry a novinky doplněné o známé a oblíbené tituly, které již diváci na Slovensku důvěrně znají, uvedl generální ředitel televize Joj František Borovský. Obsah vysílání budou tvořit různé žánry doku reality a reality show, lifestylových magazínů, Stanice Wau přinese na obrazovky dále pořady o bydlení, vaření, nakupování, o svatbách, přípravách na rodičovství, o životním stylu, hubnutí, o plastických operacích a dalších „ženských“ tématech.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Zpravodajský a dokumentární kanál TV Joj nebude jedinou její novou stanicí

Wau nabídne divačkám například i vlastní verzi magazínu Top Star. Připraveny jsou i nové původní formáty, ale i seriály a filmy zaměřené na mladší ženské publikum. Z archivu vytáhne stanice pořady, které si získaly popularitu v minulosti. Chceme se výrazně odlišit od konkurence, která na své ženské stanici oslovuje spíše starších diváků, naší prioritou jsou reklamní atraktivnější mladé ženy, dodal Borovský. Třetí kanál z rodiny Joj Media House se objeví ve slovenském DVB-T a dá se počítat s tím, že do své nabídky ho zařadí i satelitní operátoři Skylink a CS Link.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).