Hlavní navigace

Weave Sync už zvládá synchronizovat i smazání položek z historie

26. 11. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Brány Mozilla Labs opustila druhá betaverze experimentálního rozšíření Weave Sync 1.0. Jak známo, jde o rozšíření pro online synchronizaci uživatelských dat a nastavení z prohlížeče Mozillla Firefox mezi jeho různými instalacemi na několika počítačích (a s ohledem na budoucnost i třeba mezi Firefoxem na počítači a Firefoxem v mobilu). Při synchronizaci historie navštívených stránek je nyní zohledněno smazání některé z položek ze strany uživatele. Po provedení synchronizace bude pak daná položka…

Brány Mozilla Labs opustila druhá betaverze experimentálního rozšíření Weave Sync 1.0. Jak známo, jde o rozšíření pro online synchronizaci uživatelských dat a nastavení z prohlížeče Mozillla Firefox mezi jeho různými instalacemi na několika počítačích (a s ohledem na budoucnost i třeba mezi Firefoxem na počítači a Firefoxem v mobilu). Při synchronizaci historie navštívených stránek je nyní zohledněno smazání některé z položek ze strany uživatele. Po provedení synchronizace bude pak daná položka odstraněna i na jiných počítačích.

Vyřešeny by také měly být problémy se špatným synchronizováním záložek se stejným jménem. Doposud se stávalo, že při synchronizaci se mohly takové záložky objevit v jiné složce. Vylepšena byla i práce s otevřenými panely, které byly synchronizací přeneseny z jiného počítače. Nyní je vždy automaticky vidět jméno zdrojového počítače a uživatelské jméno, což usnadňuje orientaci (uživatel ví, odkud se panely objevily). Weave Sync 1.0 podporuje Firefox 3.5 a vyšší. (Mozilla Labs)

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.