Hlavní navigace

Web Pražského hradu v novém kabátě

23. 3. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Oficiální webové stránky Pražského hradu na hrad.cz se dočkaly redesignu. Nadále nabízejí jak informace o aktivitách prezidenta republiky, tak o samotném Pražském hradu pro turisty. Hned na úvodní stránce je k dispozici interaktivní kalendář s akcemi, které v prostorách Pražského hradu proběhnou. Změna je hlavně v designu, jde o nové a moderní stránky, řekl ČTK Radim Ochvat, mluvčí prezidenta Václava Klause. Přípravy redesignu podle něj probíhaly zhruba šest měsíců. Věříme, že se návštěvníci…

Oficiální webové stránky Pražského hradu na hrad.cz se dočkaly redesignu. Nadále nabízejí jak informace o aktivitách prezidenta republiky, tak o samotném Pražském hradu pro turisty. Hned na úvodní stránce je k dispozici interaktivní kalendář s akcemi, které v prostorách Pražského hradu proběhnou.

Změna je hlavně v designu, jde o nové a moderní stránky, řekl ČTK Radim Ochvat, mluvčí prezidenta Václava Klause. Přípravy redesignu podle něj probíhaly zhruba šest měsíců. Věříme, že se návštěvníci nových hradních stránek budou při jejich prohlížení cítit dobře a snadno naleznou to, co je zajímá, dodal Radim Ochvat. (Finanční noviny)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).