Hlavní navigace

WiFi databáze Lupy za hranicí 4000 hotspotů

8. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jedna z již tradičních doplňkových služeb zpravodajského portálu Lupa.cz, databáze českých WiFi hotspotů překročila hranici 4000 přístupových bodů. Databáze je nedílnou součástí doplňkových služeb serveru a zachycuje aktuální stav nabídky veřejných přístupových bodů WiFi, ke kterým nabízí možnost jejich snadného dohledávání. Vyhledávání je možné podle několika kritérií, prvním je poloha hotspotu, kdy je základním orientačním bodem obec, ve které je hotspot umístěn. Vyhledávat je ale také možné…

Jedna z již tradičních doplňkových služeb zpravodajského portálu Lupa.cz, databáze českých WiFi hotspotů překročila hranici 4000 přístupových bodů. Databáze je nedílnou součástí doplňkových služeb serveru a zachycuje aktuální stav nabídky veřejných přístupových bodů WiFi, ke kterým nabízí možnost jejich snadného dohledávání. Vyhledávání je možné podle několika kritérií, prvním je poloha hotspotu, kdy je základním orientačním bodem obec, ve které je hotspot umístěn. Vyhledávat je ale také možné podle provozovatele sítě a podle typu umístění. Díky tomuto systému je možné například pohodlně zjistit, jestli se preferovaný hotspot nachází v hotelu, v němž se hodláte ubytovat, nebo třeba na čerpací stanici, kterou budete na své cestě míjet. U jednotlivých hotspotů je navíc možné si s ostatními uživateli vyměnit své konkrétní zkušenosti prostřednictvím diskuze.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).