Hlavní navigace

WiFi od free-hotspot.com pro iPhone na tři měsíce bez reklamy

29. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost free-hotspot.com oznámila, že uživatelům mobilního telefonu Apple iPhone a multimediálního přehrávače Apple iPod poskytne v následujících třech měsících bezplatné připojení k Internetu prostřednictvím své sítě WiFi hotspotů. Celkem má free-hotspot.com 3 500 bezplatných hotspotů v 18 zemích Evropy včetně České republiky, ale běžně je jejich využití podmíněno zobrazením reklamy. Uživatelé iPodů a iPhonů však mohou služeb free-hotspot.com využívat tři měsíce bez reklamy.

Společnost free-hotspot.com oznámila, že uživatelům mobilního telefonu Apple iPhone a multimediálního přehrávače Apple iPod poskytne v následujících třech měsících bezplatné připojení k Internetu prostřednictvím své sítě WiFi hotspotů. Celkem má free-hotspot.com 3 500 bezplatných hotspotů v 18 zemích Evropy včetně České republiky, ale běžně je jejich využití podmíněno zobrazením reklamy. Uživatelé iPodů a iPhonů však mohou služeb free-hotspot.com využívat tři měsíce bez reklamy.

cif 24 - early cena - média

Je to celkem zajímavý marketingový tah, protože společnost free-hotspot.com se šikovně přiživuje na současném skoro až davovém šílenství okolo iPhonu, které opět přiživilo nedávné uvedení 3G verze. V Česku zatím iPhone oficiálně uveden na trh nebyl, ale v nabídce tuzemských obchodů se objevuje. Kdy se začne s oficiálním prodejem není zcela jasné. Jistě víme v současnosti jen to, že tu žádný operátor nebude mít exkluzivitu a v nabídce budou mít iPhone všichni tři tradiční mobilní operátoři. (Tisková zpráva)

S iPhonem se samozřejmě připojíte i k jiným hotspotům než jsou ty ze sítě free-hotspot.com. Nějaký hotspot ve své blízkosti si můžete najít třeba v našem katalogu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).