Hlavní navigace

Windows Live Messenger 9 zbrojí na SPIM

26. 11. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Na Internetu se objevují první náznaky toho, co by mohla přinést devátá generace instant-messagingového klienta Windows Live Messenger, jejíž betaverze je už k dispozici uzavřené skupině testerů. Velmi zajímavě znějí zvěsti o kompatibilitě s Google Talkem či snad dokonce s ICQ. Zatím komunikační klient Microsoftu přináší kompatibilitu se sítí Yahoo Messenger, ale jen pro textovou komunikaci. Windows Live Messenger 9 podle dostupných informací dále vytáhne do boje proti nevyžádaným zprávám,…

Na Internetu se objevují první náznaky toho, co by mohla přinést devátá generace instant-messagingového klienta Windows Live Messenger, jejíž betaverze je už k dispozici uzavřené skupině testerů. Velmi zajímavě znějí zvěsti o kompatibilitě s Google Talkem či snad dokonce s ICQ. Zatím komunikační klient Microsoftu přináší kompatibilitu se sítí Yahoo Messenger, ale jen pro textovou komunikaci. Windows Live Messenger 9 podle dostupných informací dále vytáhne do boje proti nevyžádaným zprávám, kterým se říká SPIM. Zajímavě vypadá také možnost přihlášení z více počítačů. (ComputerWorld UK)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).