Hlavní navigace

Windows Live SkyDrive pojme 1GB a nabízí RSS

12. 10. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Internetové úložiště dat Windows Live SkyDrive se dočkalo navýšení kapacity z 500 MB na 1 GB. O kapacitě 1 GB hovořily již původní zprávy ze startu služby, ale veřejná betaverze nabízela po několik měsíců jen poloviční prostor. Novou funkcí pak jsou RSS kanály pro sledování přidávání souborů do veřejných složek. Uživatelům bylo také ulehčeno sdílení dat s jinými lidmi, které nemají v adresáři. Nyní stačí do textového pole zadat jen konkrétní e-mail, aniž by bylo nutné editovat adresář kontaktů…

Internetové úložiště dat Windows Live SkyDrive se dočkalo navýšení kapacity z 500 MB na 1 GB. O kapacitě 1 GB hovořily již původní zprávy ze startu služby, ale veřejná betaverze nabízela po několik měsíců jen poloviční prostor. Novou funkcí pak jsou RSS kanály pro sledování přidávání souborů do veřejných složek. Uživatelům bylo také ulehčeno sdílení dat s jinými lidmi, které nemají v adresáři. Nyní stačí do textového pole zadat jen konkrétní e-mail, aniž by bylo nutné editovat adresář kontaktů přes Hotmail nebo Messengera. (Windows Live SkyDrive Team Blog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).