Hlavní navigace

Windows Live SkyDrive v ostrém provozu s 5 GB

22. 2. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Služba Windows Live SkyDrive vstoupila do ostrého provozu s navýšením bezplatně dostupné kapacity na 5 GB. Připomínáme, že se jedná o internetovou úschovnu dat s možností jejich sdílení a online prohlížení, která je dostupná v 38 zemích, ale Českou republiku byste mezi nimi hledali marně. Čeští uživatelé mohou pouze přistupovat ke sdíleným souborům ostatních uživatelů, ale nemohou ukládat a sdílet vlastní soubory. Microsoft přitom už Windows Live SkyDrive plně zpřístupnil v takových zemích jako…

Služba Windows Live SkyDrive vstoupila do ostrého provozu s navýšením bezplatně dostupné kapacity na 5 GB. Připomínáme, že se jedná o internetovou úschovnu dat s možností jejich sdílení a online prohlížení, která je dostupná v 38 zemích, ale Českou republiku byste mezi nimi hledali marně. Čeští uživatelé mohou pouze přistupovat ke sdíleným souborům ostatních uživatelů, ale nemohou ukládat a sdílet vlastní soubory. Microsoft přitom už Windows Live SkyDrive plně zpřístupnil v takových zemích jako je Bolívie, Dominikánská republika, Ekvádor nebo Portoriko. (SkyDrive Team)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).