Hlavní navigace

Windows Server 2008 rovnou s prvním servisním balíčkem

18. 2. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Zbrusu nový systém Windows Server 2008, který byl před několika dny uvolněn do výroby, už obsahuje první servisní balíček. Tedy alespoň se tak hlásí. První servisní balíček, který Microsoft vydá odděleně, tak bude mít trochu kuriózně pořadové číslo dvě. Ne, nejde o marketingový trik, jak se vyhnout jevu, že některé firmy odmítají nasazení nové verze systému před uvedením prvního servisního balíčku. Microsoft chce opět sjednotit jádra desktopové i serverové platformy a nová Windows Server 2008…

Zbrusu nový systém Windows Server 2008, který byl před několika dny uvolněn do výroby, už obsahuje první servisní balíček. Tedy alespoň se tak hlásí. První servisní balíček, který Microsoft vydá odděleně, tak bude mít trochu kuriózně pořadové číslo dvě. Ne, nejde o marketingový trik, jak se vyhnout jevu, že některé firmy odmítají nasazení nové verze systému před uvedením prvního servisního balíčku. Microsoft chce opět sjednotit jádra desktopové i serverové platformy a nová Windows Server 2008 mají stejné jádro jako Windows Vista SP1, takže papírové označení Windows Server 2008 rovnou jako verze s SP1 má vést k zjednodušení a zpřehlednění situace. (cdr.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).