Hlavní navigace

WordPress 2.5 přináší řadu nových funkcí

30. 3. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Vyšla nová verze populárního publikačního systému WordPress označená jako 2.5. Novinek je celá řada, ale ty největší se týkají administračního rozhraní, které dostalo zbrusu nový kabátek. K novinkám a vylepšením patří podpora widgetů v dashboardu, vylepšené nahrávání souborů, možnost vytvářet galerie obrázků, podpora EXIF informací u nahrávaných fotografií, správa štítků, lepší prohledávání článků a stránek, pohodlnější aktualizace plug-inů, vylepšený vizuální editor článků a další. (WordPress…

Vyšla nová verze populárního publikačního systému WordPress označená jako 2.5. Novinek je celá řada, ale ty největší se týkají administračního rozhraní, které dostalo zbrusu nový kabátek. K novinkám a vylepšením patří podpora widgetů v dashboardu, vylepšené nahrávání souborů, možnost vytvářet galerie obrázků, podpora EXIF informací u nahrávaných fotografií, správa štítků, lepší prohledávání článků a stránek, pohodlnější aktualizace plug-inů, vylepšený vizuální editor článků a další. (WordPress.org)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).