Hlavní navigace

Yahoo! chystá "novinový stánek" - Livestand pro tablety

30. 10. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

„Digitální novinový stánek“ od Yahoo! pod názvem Livestand – www.livestand.com – by měl brzy být dostupný pro tablety. Konkurence pro dobře zavedené a fungující aplikace jako je například  Flipboard (screenshoty najdete například v Flipboard rozšířen o podporu Google Readeru, Flickru i Facebooku) a řada dalších aplikací - snažících se moderním, zajímavým a často i interaktivním způsobem předkládat zprávy, články, videa, fotografie a jakýkoliv další obsah.

„Digitální novinový stánek“ od Yahoo! pod názvem Livestand – www.livestand­.com – by měl brzy být dostupný pro tablety. Konkurence pro dobře zavedené a fungující aplikace jako je například  Flipboard (screenshoty najdete například v Flipboard rozšířen o podporu Google Readeru, Flickru i Facebooku) a řada dalších aplikací - snažících se moderním, zajímavým a často i interaktivním způsobem předkládat zprávy, články, videa, fotografie a jakýkoliv další obsah.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).