Hlavní navigace

Yahoo se chce proměnit na portálovou sociální síť

20. 10. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Yahoo by se rádo proměnilo na obří sociální síť, napomoci by tomu měly mimo jiné nové uživatelské profily, jež portál spustil koncem minulého týdne. Nové profily se mají stát centrem uživatelských aktivit na službách portálu. Yahoo tento krok považuje za základ své Yahoo Open Strategy. V rámci ní by chtěl vybudovat gigantickou milionovou komunitu uživatelů, kterou bude spojovat užívání služeb z nových profilů a freemailu na Yahoo. Profily by měly zobrazovat informace o aktivitě uživatele a jeho…

Yahoo by se rádo proměnilo na obří sociální síť, napomoci by tomu měly mimo jiné nové uživatelské profily, jež portál spustil koncem minulého týdne. Nové profily se mají stát centrem uživatelských aktivit na službách portálu. Yahoo tento krok považuje za základ své Yahoo Open Strategy. V rámci ní by chtěl vybudovat gigantickou milionovou komunitu uživatelů, kterou bude spojovat užívání služeb z nových profilů a freemailu na Yahoo. Profily by měly zobrazovat informace o aktivitě uživatele a jeho přátel na službách jako je Flicker, Delicious či Yahoo Answers. (Techcrunch)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).