Hlavní navigace

YouTube a Pulitzer Center hledají nejlepší video žurnalisty

9. 9. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

YouTube v pondělí oznámil, že ve spolupráci s Pulitzer Center připravil novinářskou soutěž, která má odhalit nejlepší video žurnalisty. Soutěžící mohou do 5. října poslat své příspěvky, které smí být nanejvýš tři minuty dlouhé, a musí se týkat témat běžně přehlížených tradičními médii. Pulitzer Center v prvním kole vybere ze všech zúčastněných 10 nejlepších, kteří se stanou finalisty. Vítěze poté vyberou uživatelé YouTube. Vítěz obdrží 10000 dolarů na cesty do zahraničí a možnost spolupracovat…

YouTube v pondělí oznámil, že ve spolupráci s Pulitzer Center připravil novinářskou soutěž, která má odhalit nejlepší video žurnalisty. Soutěžící mohou do 5. října poslat své příspěvky, které smí být nanejvýš tři minuty dlouhé, a musí se týkat témat běžně přehlížených tradičními médii. Pulitzer Center v prvním kole vybere ze všech zúčastněných 10 nejlepších, kteří se stanou finalisty. Vítěze poté vyberou uživatelé YouTube. Vítěz obdrží 10000 dolarů na cesty do zahraničí a možnost spolupracovat s Pulitzer Center. Když se počet finalistů sníží na pět, dostanou na svou práci kamery od firmy Sony. (Cnet News)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).