Hlavní navigace

Z Del.icio.us je rychlejší Delicious.com

1. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Del.icio.us, jeden z prvních a také stále nejpoužívanějších serverů pro sdílení odkazů, se nyní přejmenoval na Delicious.com. Doména je sice nová, ovšem staré odkazy zůstávají platnými resp. správně přesměrovávají. Se změnou domény a názvu přichází také nový design rozhraní služby, která se dočkala mnoha následovatelů po celém světě včetně například českého Jagg.cz. Vedle redesignu mělo dojít také na úpravy příznivě se projevující na rychlosti služby (posuďte sami) a vylepšení funkcí jako je…

Del.icio.us, jeden z prvních a také stále nejpoužívanějších serverů pro sdílení odkazů, se nyní přejmenoval na Delicious.com. Doména je sice nová, ovšem staré odkazy zůstávají platnými resp. správně přesměrovávají. Se změnou domény a názvu přichází také nový design rozhraní služby, která se dočkala mnoha následovatelů po celém světě včetně například českého Jagg.cz. Vedle redesignu mělo dojít také na úpravy příznivě se projevující na rychlosti služby (posuďte sami) a vylepšení funkcí jako je interní vyhledávač, který nyní umí hledat v uložených odkazech vašich přátel. Server Del.icio.us na sklonku roku 2005 koupila americká internetová společnost Yahoo, která jej provozuje dodnes, byť tedy nyní pod novým jménem. (Search Engine Land)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).