Hlavní navigace

Z jarního schématu Primy family mizí první pořad, kulinářské VIP Prostřeno!

25. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V úterý a čtvrtek láká Prima family diváky na „VIP rozhlasáky“. Ve čtveřici jsou moderátoři Patrik Hezucký, Lucie Šilhánová, Pavel Cejnar a Petr Jablonský. Chybí tu naopak Leoš Mareš.

Prima family stáhne předčasně z vysílání premiérové díly kulinářské show VIP Prostřeno!. Vyplývá to z programové změny, které dnes FTV Prima zaslala redakcím televizních magazínů. Místo VIP Prostřeno! bude Prima family vysílat každé úterý kulinářskou show Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem, ve čtvrtek pak původní talk show Zrcadlo tvého života. Programová změna je platná od 5. března, diváci tím pádem neuvidí ani další část pořadu VIP Prostřeno!, jež měla být nasazena o dva dny později.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Start třetí řady Farmáře na Primě family se nepovedl, Fanda bodoval Evropskou ligou

Čas vysílání Ano, šéfe! a Zrcadlo tvého života se nemění. Prima family je nasadí v 21:45. Stažení kulinářského formátu VIP Prostřeno! není až tak překvapivé. Proti konkurenci se mu příliš nedařilo. Jeho poslední díl vysílaný ve čtvrtek 21. února vidělo 554 tisíc diváků při podílu na publiku (share) 17,46 %. Dnes Prima family lákala na VIP Prostřeno! prostřednictvím tiskové zprávy na „VIP rozhlasáky“ – moderátory Evropy 2 Patrika Hezuckého, Lucii Šilhánovou a Pavla Cejnara. Místo Leoše Mareše, kterého by mohli diváci očekávat, uzavírá čtveřici imitátor a bavič Petr Jablonský.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).