Hlavní navigace

Za Primu bude komunikovat Marie Fianová, někdejší mluvčí Novy

31. 7. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Práce pro Primu je pro mě výjimečnou příležitostí jak zhodnotit své dosavadní zkušenosti a znalosti,“ uvedla v oficiální tiskovém prohlášení Fianová.

Bývalá mluvčí mediální skupiny NovaČeských Radiokomunikací Marie Fianová bude od 1. srpna komunikovat za společnost FTV Prima. Provozovatel stanic pod hlavičkou Prima to dnes oznámil oficiálně tiskovou zprávou. Fianová oficiálně nastupuje do pozice vedoucí PR a komunikace. Tuto funkci nedávno z rodinných důvodů opustil Jiří Haramul. Kromě komunikace televizních aktivit bude mít někdejší mluvčí Novy na starosti také další projekty společnosti a na starosti si vezme i celkový mediální obraz skupiny, tedy, jak bude vnímat veřejnost televizní skupinu navenek.

cif 24 - early cena - média

K TÉMATU: Primu opouští vedoucí PR a komunikace Jiří Haramul

Práce pro Primu je pro mě výjimečnou příležitostí jak zhodnotit své dosavadní zkušenosti a znalosti. Těším se na spolupráci s novými kolegy a výzvy, které před Primou stojí nejen v druhé polovině letošního roku, konstatovala Fianová. Jsem rád, že náš tým rozšíří zkušená profesionálka z oboru a věřím, že se nám společně podaří upevnit postavení skupiny Prima na mediálním trhu, dodal marketingový ředitel mediální skupiny Aleš Pýcha.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).