Hlavní navigace

Zájem o O2TV od Telefóniky neroste, stále má 141 tisíc zákazníků

7. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Významné rozšíření programové nabídky služby o 14 nových stanic se zatím do zákaznické základny operátora nepromítlo. 141 tisíc zákazníků O2TV měl i v předchozím čtvrtletí.

Ani tisícovku nových zákazníků se společnosti Telefónica Czech Republic nepodařilo získat pro svou IPTV službu O2TV. Vyplývá to z hospodářských výsledků, které dnes firma zveřejnila. Počet zákazníků služby O2 TV dosáhl na konci března 2013 výše 141 tisíc, meziročně o 2,1 % více, uvedl operátor. Firma se sice pochválila za navýšení počtu zákazníků oproti stejnému období roku 2012, nicméně už pochopitelně neuvedla, že 141 tisíc klientů měla O2TV i v předchozím čtvrtletí. Na konci třetího kvartálu roku 2012 se operátor mohl pochlubit 140 tisíci zákazníky.

KL24

K TÉMATU: O2TV zakončila minulý rok se 141 tisíci zákazníky, polepšila si o jeden tisíc

Výrazné navýšení počtu programů v nabídce O2TV, které operátor Telefónica oznámil v polovině března letošního roku, se zatím do klientské základny nepromítlo. Firma tehdy zařadila do svého portfolia 14 nových stanic. Šlo například o Horor Film, který vysílá v nočních hodinách na programové pozici CS Filmu, a dokumentární kanál Doku CS od společnosti Film Europe. Pro společnost Ivana Hronce byl zároveň tento krok významný i proto, že se tu objevila i HD verze Film Europe Channel. Operátor dále zařadil mj. i zpravodajské stanice France 24 a TA3.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).