Hlavní navigace

Zandlovi chybí Video on demand

21. 9. 2004
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Mně taky. Michal Krsek mi pořád říká, že v Česku VoD existuje, a ať už nepíšu, že ne. Ale já mám stejný problém jako Patrick Zandl: Ano, UPC mi nabízí 1,5 Mb/s linku. Jenže co s ní? Minulý týden se zvýšila rychlost na dvojnásobek a kdybych si nepustil test na DSL.cz, nevšiml bych si toho. Problém je, že nemám prakticky co s tou linkou dělat, na surfování po netu by mi stačila rychlost desetinová. Není obsah. Poměrně často tahám velké soubory, neustále mi hrají online rádia (konečně v pořádné…

Mně taky. Michal Krsek mi pořád říká, že v Česku VoD existuje, a ať už nepíšu, že ne. Ale já mám stejný problém jako Patrick Zandl: Ano, UPC mi nabízí 1,5 Mb/s linku. Jenže co s ní? Minulý týden se zvýšila rychlost na dvojnásobek a kdybych si nepustil test na DSL.cz, nevšiml bych si toho. Problém je, že nemám prakticky co s tou linkou dělat, na surfování po netu by mi stačila rychlost desetinová. Není obsah. Poměrně často tahám velké soubory, neustále mi hrají online rádia (konečně v pořádné kvalitě a bez trhání), ale když bych se chtěl podívat na nějaký svůj oblíbený film, třeba Drž si šátek, Tatjano, Svatá Klára nebo bych si chtěl koupit písničky od německých feminopunkových kapel, musím jít offline. Chci utratit pět set nebo tisíc korun měsíčně za multimediální služby na Internetu. Slyší mě někdo?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).