Hlavní navigace

Zemřel Randy Pausch, Google mu na své titulní straně umístil krátké In memoriam

26. 7. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Včera agentura Reuters přinesla zprávu o smrti jednoho z významných průkopníků v oblasti virtuální reality, autora 3D výukového systému programování Alice a spoluzakladatele Carnegie Mellon's Entertainment Technology Center. Dnes se v reakci na tuto událost objevil ve spodní části anglické stránky Google drobný text In Memoriam: Randy Pausch (1960–2008) s odkazem na jeho poslední zářijovou přednášku „Last lecture“ o plnění dětských snů profesora počítačových věd. Bez zajímavosti není ani fakt,…

Včera agentura Reuters přinesla zprávu o smrti jednoho z významných průkopníků v oblasti virtuální reality, autora 3D výukového systému programování Alice a spoluzakladatele Carnegie Mellon's Enter­tainment Technology Center. Dnes se v reakci na tuto událost objevil ve spodní části anglické stránky Google drobný text In Memoriam: Randy Pausch (1960–2008) s odkazem na jeho poslední zářijovou přednášku „Last lecture“ o plnění dětských snů profesora počítačových věd. Bez zajímavosti není ani fakt, že po zalinkování videa z titulní stránky Google vidělo záznam již více jak 4 miliony lidí.

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).