Hlavní navigace

Zemřel zpěvák Petr Muk. Óčko kvůli tomu mění večerní program

24. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 5. 2010

Ve věku pětačtyřiceti let dnes zemřel českokrumlovský zpěvák a hudebník Petr Muk. Posluchači si ho mohou pamatovat jak ze sólové dráhy, tak i z muzikálů a především z jeho působení ve skupinách Oceán a Shalom. Jeho památku dnes uctí také hudební televize Óčko, která mimořádně mění program a místo proudu českých a slovenských klipů cz & sk zařadí speciál Petra Muka.

O této mimořádné změně v programovém schématu informovala stanice na svých webových stránkách a také prostřednictvím Facebooku. Petr Muk speciál nabídne Óčko od 20 hodin, všechny další pořady již budou odvysílané podle plánu. Hudební televizi mohou sledovat diváci téměř ve všech kabelových a IPTV sítích, na satelitu prostřednictvím pozice 23,5 st. východně vysílá program nekódovaně. Nedávno přibyl také do platformy UPC Direct. Óčko je šířeno mimo jiné v terestrickém multiplexu 4 v Praze, Brně a Ostravě, jeho stream je též dostupný na internetu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).