Hlavní navigace

Ženský portál televize Nova odstartoval, jmenuje se Doma.cz

30. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 4. 2010

UVNITŘ LOGO Spekulace ohledně názvu nového internetového portálu televize Nova pro ženy skončily. Lifestylový projekt internetové redakce Novy se jmenuje Doma.cz a odstartoval dnes na adrese www.doma.cz. TV Nova spouští nový internetový portál Doma.cz, který bude rádcem a inspirací v každodenním životě žen, informovala mluvčí Novy Michaela Fričová.

ROZHOVOR K TÉMATU: Nova by měla dostat metál za to, že přivedla lidi k internetu, říká šéf jejího zpravodajství

Doma.cz je klasický lifestylový web s informace o zdraví, fitness, kráse, módě, vztazích a rodině, recepty, horoskopy, poradnami s odborníky, diskusními fóry, soutěžemi, kvízy a fotogaleriemi. Doma.cz bude nejen ženským internetovým magazínem ale i bezstarostným místem, kde se budou moct ženy potkávat s oblíbenými tvářemi TV Nova a se svými přítelkyněmi a předávat si rady a zkušenosti na diskusních fórech, přiblížila mluvčí Novy.

Logo nového ženského lifestylového portálu Doma.cz z produkce televize Nova

BRAND24

Jsme přesvědčeni o tom, že ženský internetový portál je mimořádně vhodným rozšířením našeho internetového portfolia. Kromě klasických témat ženského magazínu bude přinášet i exkluzivní informace o hvězdách TV Nova, které se čtenářky nikde jinde nedočtou, dodal ředitel internetových aktivit televize Nova Pavel Krbec. Název Doma navíc evokuje druhý program sesterské televize Markíza na Slovensku, TV Doma, který je určen právě ženám.

Ženský portál Doma.cz je dalším projektem z internetového portfolia TV Nova, do kterého v současné době patří zpravodajský portál tn.cz, zábavní portál nova.cz, jeden z největších komunitních serverů v České republice blog.cz, aplikace pro ukládání fotografií galerie.cz, diskuzní server forum.cz, vyhledávač vybereme.cz a před nedávnem spuštěný herní portál dobyvatel.cz, dodala mluvčí Novy Michaela Fričová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).