Hlavní navigace

Zpravodajství TV Barrandov povede opět člověk z Novy, Marek Vraný

9. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 4. 2008

Zpravodajství chystané digitální televize TV Barrandov povede další bývalý zaměstnanec Novy, a to Marek Vraný. Dnes s touto informací přišel server iDNES.cz. Vraný má zkušenosti z nováckého zpravodajství jako reportér, později se stal i jeho šéfem. V současnosti je šéfredaktorem deníku Blesk, ale už od 15. dubna se naplno zapojí do týmu Barrandova. Vedení televize zatím nechce prozrazovat podrobnosti o tom, jak její zpravodajství bude vypadat, mělo by se prý ale lišit od toho, co nabízí současné kanály.

SPECIÁL: Digitální televize Barrandov

UX DAy - tip 2

Dalšími lidmi z Novy jsou např. obchodní ředitel David Bártík, bývalý šéf prodeje reklamy, post vedoucí nákupu zahraničních programů obsadila Jana Porybná. Šéfredaktorem zpravodajství byl původně Přemysl Svora, později však přešel na post programového ředitele. Vedením televize je dočasně pověřen předseda představenstva společnosti Barrandov Studio Vladimír Kuba. To však mělo zájem na tuto pozici dosadit např. bývalou programovou šéfku TV Nova a současnou ředitelku mediálního domu Ringier Libuši Šmuclerovou.

K POSTŮM V TV BARRANDOV:
TV Barrandov oslovila pro post ředitele i Libuši Šmuclerovou
Programovým ředitelem TV Barrandov bude Přemysl Svora
Ve vedení TV Barrandov Kamila Spáčila střídá Vladimír Kuba
Spáčil skončil v TV Barrandov kvůli nástupu do výkonu trestu

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).