Hlavní navigace

Zúčastněte se Předvánočního digitálního kvízu a vyhrajte tři set-top-boxy s HDMI

5. 12. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
5. 12. 2007

Adventní čas bývá dnes tradičně plný spěchu a shonu. Zkuste se se serverem DigiZone.cz proto aspoň na chvíli zastavit a zamyslet. Připravili jsme pro vás Předvánoční digitální kvíz se sedmi otázkami na téma digitální televizní vysílání. Dotazy prověří vaše znalosti nedávné digitální minulosti, české současnosti, evropského rozhledu a technologických i právních souvislostí.

Víte, co znamená zkratka EPG? Pamatujete si, kdy začal vysílat sportovní program ČT 4 Sport? A tušíte, ve kterých evropských zemí má vlastník televize Nova, společnost CME, svoje další stanice? Pak neváhejte a zapojte se do Předvánočního digitálního kvízu serveru DigiZone.cz.

Ze správných odpovědí vylosujeme dvanáct šťastlivců, které odměníme. Na první tři výherce čeká set-top-box Mascom MC 1400T s rozhraním HDMI věnovaný společností Mascom. Pro další tři vylosované máme poukázky na nákup za 500 korun v síti knihkupectví Kanzelsberger. Mezi cenami jsou také tři krokoměry s logem serveru DigiZone.cz a tři stylová trička.

KL24

Kvíz probíhá od dnešní 9. hodiny a odpovídat v něm můžete až do konce úterý 18. prosince. Jména výherců zveřejníme v pátek 21. prosince.

PŘEJDĚTE NA: Předvánoční digitální kvíz serveru DigiZone.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).