Hlavní navigace

A je po Gorile. O2 už přestalo nabízet karty virtuálního operátora

2. 12. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Necelý půlrok po koupi O2 maže značku Gorila mobil. Uživatelé s paušály už byli asimiliováni, teď končí i předplacenky.

Po experimentu jménem ViralMobil končí pomalu i další virtuální operátor. Gorila mobil byla sice jen přeprodejcem služeb, ale i tak má za sebou úspěšnější jízdu než projekt Erika MeldikaČeňka Stýbla. Po třech měsících provozu totiž operátora s kreativním přístupem k datovým tarifům a s padesáti tisícovkami klientů koupilo Kellnerovo O2.

"Oceňujeme, co se týmu Gorila mobil podařilo za tak krátkou dobu vybudovat, a věříme, že toto je pouze začátek úspěšné spolupráce na dalších projektech,“ tvrdil na začátku července v tiskové zprávě generální ředitel O2 Tomáš Budník. Nákup už byl koneckonců součástí jeho strategie soustředit se především na mobilní data. 

BRAND24

V pondělí 1. prosince ale gorilí nápady přestaly O2 komplikovat nabídku. Alespoň tedy podle vyjádření operátora. Zatímco paušály Gorila mobilu zmizely už dříve, teď už je konec i s předplacenými kartami. 

„Služby Gorila mobil už nenabízíme novým zákazníkům, pro ty současné se nic nemění. Souvisí to se zjednodušováním naší nabídky,“ tvrdí Lucie Jungmannová z tiskového oddělení. Noví zájemci o předplacenou kartu od O2 už tak nebudou mít na výběr. Na novinku jako první upozornil server Mobilmania.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).