Hlavní navigace

Air Bank brzy uvede aplikaci pro Android

27. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Air Bank dnes svým fanouškům předvede testovací verzi mobilní aplikace pro Android. Kdy bude zpřístupněná její ostrá verze na Google Play? Jaké nadstandardní funkce nabídne?

Klienti Air Bank se brzy dočkají mobilní aplikace pro tzv. smartbanking pro zařízení se systémem Android. Její testovací verzi banka dnes ukáže svým vybraným fanouškům na uzavřeném setkání, které hostí pražská pobočka Air Bank ve Vodičkově ulici. Na Google Play by se pro všechny klienty banky měla objevit během několika týdnů.

BRAND24

Kromě běžných funkcí pro přístup k účtu a jeho správě bude aplikace podporovat platby prostřednictvím QR kódů či výběr hotovosti bez platební karty do výše 3000 Kč prostřednictvím míst s terminálem společnosti Sazka. Aplikace pro Android je druhou a zatím poslední aplikací pro mobilní zařízení, kterou banka chystá.

Již v dubnu jsme vás informovali, že Air Bank uvolnila aplikaci pro platformu iOS, kterou ve své chytré mobilní elektronice používá Apple. Zařadila se tak mezi prvních šest bank v České republice, které svým zákazníkům umožňují platit prostřednictvím QR kódů vygenerovaných dle standardu České bankovní asociace, jenž je dílem Raiffeisenbank a společnosti Inmite.

Která z následujících mobilních platebních metod je vám nejbližší z hlediska principu svého fungování?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).