Hlavní navigace

Akcie Lupy dnes výrazně posilovaly. Investiční doporučení: nakupujte

31. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vy ještě nemáte akcie Lupy? Měli byste si pospíšit, prudce rostou a prognóza pro další týdny (jak jinak, bez záruky), je velmi příznivá! Tak bychom mohli interpretovat poslední dění na „burze twitterových akcií“ twiDAQ, kde můžete fiktivně obchodovat s „akciemi“ jednotlivých twitterových účtů. Obchoduje se bez peněz, ale na druhou stranu můžete obchodovat s „akciemi“ lidí a twitter účtů, které znáte či máte rádi. Třeba s tím naším. Nejde o peníze, jen o „hru“, na které je zajímavé to, že se v…

Vy ještě nemáte akcie Lupy? Měli byste si pospíšit, prudce rostou a prognóza pro další týdny (jak jinak, bez záruky), je velmi příznivá!

Tak bychom mohli interpretovat poslední dění na „burze twitterových akcií“ twiDAQ, kde můžete fiktivně obchodovat s „akciemi“ jednotlivých twitterových účtů. Obchoduje se bez peněz, ale na druhou stranu můžete obchodovat s „akciemi“ lidí a twitter účtů, které znáte či máte rádi. Třeba s tím naším. Nejde o peníze, jen o „hru“, na které je zajímavé to, že se v Česku začala používat tolik, že to zaznamenal už i její provozovatel.

Server je zatím jen na pozvánky, ale noví uživatelé jsou akceptováni po několika dnech čekání. Zaobchodujte si také … :)

twiDAQ

twiDAQ: takhle se na burze vyvíjí kurz akcií našeho Twitter účtu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).